Thursday, June 22, 2006

Η προσευχή του νερού


Στείλτε αγάπη και ευχαριστίες στο νερό
Μπορείτε να το κάνετε και με τον δικό σας τρόπο
Ακολουθούν μερικοί τρόποι προσευχής:

Τοποθετήστε ένα ποτήρι με νερό στο τραπέζι. Πείτε στο νερό "σ'αγαπώ" και "σ'ευχαριστώ", απαλά. Την ίδια στιγμή, οραματιστείτε ότι όλο το νερό της γης συνδέεται μεταξύ του. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με τα παιδιά, την οικογένεια ή τους φίλους σας. Η Αγάπη και η Ευχαριστία θα σταλεί σε όλο το νερό της γης μέσω του νερού που βρίσκεται στο ποτήρι.

Μπορείτε να φανταστείτε τα προηγούμενα όταν έρχεστε σ'επαφή με το νερό που βγαίνει από την βρύση πλένοντας τα πιάτα, πλένοντας τα τρόφιμα πριν τα μαγειρέψετε ή πλένοντας τα ρούχα. Η δόνηση της Αγάπης και Ευχαριστίας σας ξεχειλίζει από την καρδιά μέσω του στήθους, των ώμων και των χεριών και περνάει από τις παλάμες που αγγίζουν το νερό στο νερό που βγαίνει από την υδροροή. Οι δονήσεις θα περάσουν στην ροή του νερού πολύ εύκολα που θα καταλήξουν στην υδροροή, στα κοντινά ποτάμια και τέλος θα φτάσουν στον ωκεανό. Ο ατμός του ωκεανού θα δημιουργήσει σύννεφα και τότε το νερό θα πέσει ως βροχή σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μ΄αυτόν τον τρόπο, οι δονήσεις της Αγάπης και της Ευχαριστίας που γεννήθηκαν από την καρδιά σας θα μεταφερθούν σε όλον τον κόσμο μέσω του δίκτυου του νερού.

Είναι επίσης αποτελεσματικό να βάλετε ένα αυτοκόλητο που να λέει "Ευχαριστώ" στην επιφάνεια της βρύσης. Κάθε φορά που την ανοίγετε θα θυμάστε την σημασία της έκφρασης ευγνωμοσύνης στο νερό.

Όσο οι δονήσεις Αγάπης και Ευχαριστίας ρέουν από την καρδιά σας, θα αισθάνεστε το στήθος σας όλο και πιο ζεστό. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του Νόμου του Σύμπαντος "ό,τι δίνεις παίρνεις". Αλλιώς "ό,τι σπείρεις θα θερίσεις"

Επενέργειες της συνειδητότητας μας στο νερό
Η συνείδησή μας επηρρεάζει το νερό. Ιδίως όταν συγκεντρώνουμε την συνείδησή μας με την ίδια πρόθεση, θα έχει τεράστια δύναμη. Είναι όπως μια ακτίνα λέϊζερ που μπορεί να φτάσει την επιφάνεια του φεγγαριού.
Το καλοκαίρι του 1999, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην λίμνη Biwa, που βρίσκεται σε κεντρικό μέρος της Ιαπωνίας, και προσευχήθηκαν ειρήνη και αρμονία για το σύμπαν. Μετά από ένα μήνα, μια τοπική εφημερίδα δημοσίευσε ότι μόνο εκείνο το καλοκαίρι δεν υπήρχαν παράπονα από τους ντόπιους για δύσοσμη μυρωδιά, ως επακόλουθο της εξαιρετικής ανάπτυξης ενός ξένου φυκιού, που υπέμεναν για πολλά καλοκαίρια.

Τέτοια είναι η δύναμη της ανθρώπινης συνείδησης.

Πηγή: http://www.thank-water.net/english/index.html
Δείτε και: http://www.wellnessgoods.com/messages.asp

No comments: